Етикети

, , , , , , , , , , , ,

Международният бюти сектор се готви за Hairworld / Hair & Beauty 2014.

Световната купа на Световната фризьорска организация – OMC Hairworld и годишното търговско изложение на фризьорската и козметична индустрия – Hair & Beauty, ще се проведат едновременно от 3 до 5 май 2014 г., във Франкфурт.

[ale_alert style=“green“] Дата: 03.05.2014 – 05.05.2014
Място: Франкфурт на Майн, Германия
Организатор: Messe Frankfurt Exhibition GmbH
[/ale_alert]

Автор снимка: Messe Frankfurt Exhibition GmbH

Автор снимка: Messe Frankfurt Exhibition GmbH

OMC Hairworld се провежда на всеки 2 години.Шампионатът събира международната фризьорска гилдия, за да покаже най-добрите фризьори в света.

Тази година Hairworld World Cup се организира съвместно от ОМС и Централната търговска асоциация на немските фризьори (Zentralverband des deutschen Friseurhandwerks).

Очаква се в Hairworld 2014 да се включат над 1000 състезатели от 50 страни.

Андреас Поп, президент на Централната търговска асоциация на немските фризьори, подчертава значимостта на Hairworld World Cup за сектора:

”Фактът, че световните шампионати ще се проведат в Германия, показва, че немската фризьорска индустрия, представляваща най-големия пазар в Европа и неговото високо ниво на образование, има огромно влияние върху света като цяло.”

Търговското изложение Hair & Beauty 2014 среща козметичната индустрия за коса с фризьорите и търговците на козметика. Рекорден е броят на регистрираните изложители и водещи брандове.

“4 месеца преди събитието, близо 400 национални и международни брандове и фирми вече са се регистрирали за Hairworld / Hair and Beauty”, казва Бину Томас, директор на събитието. “Ключовите играчи в сектора – Wella, L’Oréal Professionelle Produkte, Goldwell and Schwarzkopf – ще имат впечатляващи представяния, със собствени шоа на сцена, семинари и събития.”

Само двата ключови играча L’Oréal Professionelle Produkte и Wella са резервирали съответно по 2000 и 1700 кв.м. изложбени площи, за да представят своите най-нови продукти и разнообразни марки от портфолиото си.

Други брандове с голямо присъствие ще бъдат Alcina, Balmain, Hans Conzen, Gieseke Cosmetics, Goldwell, Hair Haus, Jaguar, Paul Mitchell, Olymp, Takara Belmont и Tondeo.

Те ще представят продукти в следните продуктови категории:

» Коса и екстеншъни

» Салон и инструменти

» Грим и нокти

» Аксесоари и мода

» Образование и кариера

» Натурална козметика и натурални продукти за коса.

Hairworld / Hair and Beauty 2014 ще се проведе в 3 зали на Frankfurt Fair and Exhibition Centre – Festhalle, Forum и Hall 3.

Мястото е лесно достъпно с градски транспорт и въпреки мащаба на събитието, разстоянията между изложбените зали и залите за провеждане на Световната купа ще са къси.

Цялата информация за Hairworld World Cup – условия за участие, регистрационни форми за състезанията и други дейности на OMC, можете да намерите на www.omchairworld.com.

 

 

 

 

Източник: Визия.Бг