Етикети

, , ,

Липсата на няколко сантиметра от прическата вършат чудеса.

Ако не помните последното си посещение при фризьора, а грижите, които обичайно полагате за косата си се простират до това да я срешете, то тогава отчаяно се нуждаете от това коафьорско вдъхновение.

Скъсената коса невинаги е причина за драма след подстригването, упреквайки стилиста, че е взел повече от онези сантиметър и половина връхчета, за които се бяхте разбрали предварително.

Дори смело бихме могли да заявим, че късата коса е модерна, стилна, красива, придава изтънчен и изискван вид и подмладява цялостната визия на всяка Edna жена.

Именно затова сме ви подготвили селекция с примери на чудесни прически на дами, които са прежалили повече от 10 сантиментра от дължината на косата си в името на това да се сдобият с прекрасни фризури.

Няколко от безбройните плюсове на по-късата прическа, които веднага ще ви изброим, са това, че по този начин косата се оформя много по-лесно – и права, и начупена, изглежда много по-жива, здрава и сияйна, съхне по-бързо. И не на последно място – за самите вас ще бъде по-удобно да поддържате такава грива в ежедневието си.

Както виждате, не говорим за извънредно късите прически, в момчешки стил, а за елегантно, прекрасно и вдъхновяващо подкъсяване на изтощената, нацъфтяла и изглеждаща безформено коса.

Ето ви и няколко чудесни примера за това колко прекрасна може да бъде едно от най-силните женски оръжия за съблазняване, макар и да не е като на Рапунцел:

Прочетете още: 11 актуални прически

Видео: Бързи прически, когато закъснявате

Прочетете още: Бързи прически за заети дами

Прочетете още: Хитови прически за есен-зима 2014-2015 г.

 
 
 
 
 
 
Източник: Една.Бг | Редактор: Мария Николова | По материал на: Wavy Girl Hairstyles | Снимки: © ThinkstockWavy Girl Hairstyles